Universele L-elementen

L-elementen zijn betonnen elementen die, zoals de naam al aangeeft, de vorm van de letter L hebben. Ze zijn bij uitstek geschikt om muurtjes, terrasophogingen en ophogingen in je tuin te maken. Van kleine elementen tot flink grote, ze zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Ze laten zich makkelijk plaatsen en geven direct een mooi ‘af’ effect. Als je gebruik maakt van verschillende kleuren, kun je diepte aanbrengen in je tuin.

Kant en klaar

In de webshop van www.l-elementen.nl zijn de elementen te bestellen en ze zijn kant en klaar. Er hoeft dus niet gewerkt te worden met mallen en cement. De l-elementen hebben handige afmetingen zodat je precies kunt uitrekenen hoeveel je er nodig hebt. De elementen zijn van beton gemaakt, een betrouwbaar natuurproduct dat tegen een stootje kan. Beton laat zich makkelijk in de gewenste vorm gieten. In tegenstelling tot hout, zal beton niet rotten en het is gemakkelijk in onderhoud. Als je de kieren tussen de elementen opvult met mortelspecie, wordt de constructie nog stabieler.

Andere producten

Op de webshop kunt u naast l-elementen ook u-elementen, boordstenen, traptreden en bielzen bestellen. Alles van uitstekende kwaliteit en mooie materialen. De producten worden netjes bij je thuis afgeleverd, zodat je direct aan de slag kunt.