LED lichten

Ledschermen worden steeds meer gebruikt. Je komt ze steeds vaker tegen in het straatbeeld voor onder andere reclamedoeleinden. Het aanschaffen van dergelijke schermen is nog erg kostbaar. Om deze reden is het Led leasen in het leven geroepen. Door te leasen van dergelijke schermen kan wel gebruik maken van de schermen, om er je reclameboodschap op te projecteren, maar heb je geen kosten voor de aanschaf en onderhoud. Je betaalt hierbij dan een vast bedrag per maand, of per kwartaal, en dan kun je het scherm gebruiken. De firma’s die dat soort schermen verhuren zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren en onderhouden ervan, zoals Loket Duurzaam.

Veranderende maatschappij

De maatschappij is de laatste 10 jaar aanzienlijk veranderd. De maatschappij is gedigitaliseerd. Daardoor zullen de led schermen steeds meer in het straatbeeld gezien worden. Toch zal het voor veel bedrijven, die hun producten via dat soort schermen in het straatbeeld willen aanprijzen, door de hoge kosten die de schermen hebben, nog niet vaak te zien zijn. Dat zal in de nabije toekomst zeker veranderen. Het huidige economische klimaat is ook een spelbreker voor dergelijke uitgaven. Ondernemingen gaan momenteel niet over tot de aanschaf van ledschermen. Ze zijn te kostbaar.

Leasen

Door LED Lease zal men de schermen, waarop de producten getoond worden, steeds vaker gaan zien. Tegen een vast tarief per maand is het voor ondernemingen aantrekkelijk geworden om op deze manier de producten aan te prijzen. Wanneer je gebruik maakt van het leasen heb je ook het voordeel dat je geen onderhoudskosten hebt. Deze kosten zitten in het leasecontract inbegrepen.

De toekomst van het adverteren

Door ledschermen aan uw bedrijfspand te hangen zal de attentiewaarde van uw firma binnen een zeer korte tijd aanzienlijk worden verbeterd. Je kan op het scherm natuurlijk je eigen producten aanprijzen maar ook die van uw toeleveranciers. Door deze mee te laten betalen aan het promoten van hun producten op uw scherm zijn de kosten die u voor zo’n scherm heeft best dragelijk.