Installatiebedrijf

Hebt u een probleem met de riolering, of is er sprake van een acute daklekkage bij uw woning? Neem dan snel contact op met een installatiebedrijf. Bij een installatiebedrijf werken over het algemeen veel professionals die zich elk gespecialiseerd hebben op een ander gebied binnen de klussenbranche. Zo kunt u bij menig installatiebedrijf terecht voor zowel een loodgieter als een verwarmingsmonteur of dakdekker. Het voordeel van een dergelijke breed netwerk is dat de vakmannen van een installatiebedrijf elkaar scherp houden, en kennis en technieken met elkaar delen. Vrijwel elk installatiebedrijf gaat te werk met volledig gediplomeerd werknemers die zich regelmatig moeten laten bijscholen. Zo blijft de kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd. Wij werken samen met de erkende vakmannen van Installatiebedrijf Van Meer. Vakkundig loodgietersbedrijf met een handige spoedservice in het geval van calamiteiten.

Verwarming en CV

Slaat uw CV-ketel regelmatig in storing, of krijgt u het tikkende geluid in de verwarmingsbuizen maar niet weg? Een loodgieter of verwarmingsmonteur van een erkend installatiebedrijf kan u hier snel en adequaat mee helpen. Een vakman kan elk merk CV-ketel repareren, zodat u hiervoor niet terug naar de fabriek moet. Wilt u er zeker van zijn dat uw verwarming de gehele winter in optimale staat verkeerd? Sluit dan bij één van de installatiebedrijven uit uw regio een onderhoudscontract af. Een erkend monteur zal periodiek de CV-ketel controleren op slijtage en andere beschadigingen. Zo wordt een storing of onnodige reparatie voorkomen.

Dakwerken

Naast riolering en centrale verwarming, kunt u bij menig installatiebedrijf tevens terecht voor de diverse dakwerken. Onder dakwerken verstaan wij alle klussen die op het gebied van dakonderhoud, dakreparatie en daklekkage worden uitgevoerd. Dit kan variëren van het vervangen van de dakbedekking tot het schoonmaken van de dakgoten of het opsporen van een daklekkage bij de schoorsteen. Hoewel u een deel van de klussen op het gebied van de dakwerken gemakkelijk zelf kunt uitvoeren is het in een aantal gevallen verstandig de hulp van een professional in te roepen. Deze kan alle onderdelen van het dak controleren, om zo grotere problemen in de toekomst te voorkomen.