Hoe moet ik mijn traditionele lampen ombouwen naar industriële LED verlichting?

Stelt u zich eens voor: u komt op het idee om energiebesparing of lichtverbetering te realiseren door TL armaturen om te bouwen naar industriële LED verlichting. U wilt dan weten hoe u het best de verlichting van uw bedrijf kan vervangen naar duurzame industriële led verlichting. Het is namelijk van essentieel belang om een goede LED verlichting te hebben. Onze leverancier in Industriële verlichting heeft een 5-tal tips uitgeschreven

We zullen dit stapsgewijs aan u uitleggen.

 1. Locatie vervangen armaturen
  Er zal eerst een ombouwlocatie aangewezen moeten worden waar de armaturen worden omgebouwd naar LED verlichting. Er wordt vaak gekozen door dit te doen in een hoek bij een bedrijfshal of werkplaats.
 2. Demonteren huidige armaturen
  Er wordt gestreefd naar zo min mogelijk overlast te veroorzaken bij het bedrijf, op deze wijze kunnen de werkzaamheden zonder hinder worden voltooid. Een team van industriële specialisten zal een groot deel van de armaturen in de ruimte demonteren.
 3. Ombouwen van TL armaturen
  De gedemonteerde armaturen worden gebracht naar de ombouwlocatie en omgebouwd door een installateur. De oude elektronica wordt verwijderd, de nieuwe elektronica geplaatst. Daarna zal het armatuur worden schoongemaakt en getest.
 4. Monteren LED armaturen
  Bij het ombouwen van armaturen wordt gebruik gemaakt van de oude behuizing van het led armatuur. De behuizing wordt hergebruikt, hierdoor kunnen de armaturen zonder probleem worden teruggeplaatst. U doet gewoon de stekker in het stopcontact en alle industriële verlichting zal weer binnen een seconde werken.
 5. Schoonmaak bedrijfshal
  Omdat er gebruik is gemaakt van oude armaturen, kan het vaak voorkomen dat deze verlichting erg stoffig is. Deze stof zal naar beneden zijn gevallen en hierdoor zal de bedrijfshal stoffig zijn. De bedrijfshal of werkplaats zal stofvrij moeten worden gemaakt. Dit doe je met hulpmiddelen die te huur of te koop zijn bij oa. Bedrijven als Boels.