Gietvloer bedrijven

Bent u op zoek naar een specialistisch bedrijf waar u terecht kunt om een hoge kwaliteit vloer aan te brengen? We geven u graag een paar suggesties. Ook lichten we u graag in over de voordleen van het zelf doen van een aantal aspecten, dit kan u bij de aanleg flink besparen in de kosten. De meeste mensen kiezen er echter voor om toch een specialist in te schakelen, er zijn dan ook voldoende bedrijven te vinden, ook lokaal zoals Gietvloer Breda, hierdoor komen ook steeds meer mensen te weten over de voordelen van deze duurzame vloeren.

Een mono gietvloer

Een mono gietvloer bestaat uit een enkele kleur, meestal wordt hiervoor grijs gekozen. Hoewel er steeds vaker voor meerdere kleuren wordt gekozen is de mono gietvloer in de industrie nog altijd zeer gewaardeerd.

Betonlook gietvloer

Een beton gietvloer is iets wat niet iedereen zal begrijpen want een gietvloer is toch van kunststof? Dat is bij deze vloeren ook zo maar dat het lijkt op een echte betonvloer!

Maatwerk

Eigenlijk zijn alle gietvloeren maatwerk maar dit komt met name naar voren bij vloeren waar iets extra gedaan wordt voor de afwerking. Denk hierbij aan het aanbrengen van een leuk patroon of zelf een afbeeldingen in de nieuwe vloer, dit is allemaal mogelijk!

Kom gerust een keer langs onze showroom, hier zijn diverse varianten met eigen ogen te bezichtigen. Zo hebben we hier ook prachtige voorbeeld van de beton gietvloer, een variant die steeds populairder wordt. Dit zijn stevige vloeren en het lijkt alsof ze van beton gemaakt zijn. Het is echter gewoon duurzaam kunststof zoals u van de gietvloeren gewend bent.