Verbouwing in goede banen leiden? Lees onze tips!

Er kan eigenlijk niets fout gaan als je werkt vanuit een gedetailleerde planning en met de hulp van de juiste mensen. Lees onze tips voordat je aan de slag gaat!

Plan

Het begint allemaal met weten wat je precies wilt. Pak daarom een vel papier en een gevulde pen om op te schrijven welke ruimtes van je woning het meeste aan een renovatie toe zijn. Wat geen prioriteit heeft bewaar je voor later; zo weet je ook zeker dat je je kostbare (spaar)geld besteedt aan zaken die er echt toe doen.

Haal het nodige bouwmateriaal in huis en vul je verzameling gereedschap aan indien nodig; eventueel leen je dergelijke spullen uit je directe omgeving als je toch niet zo vaak aan het klussen bent. Regel ook op tijd voor een tijdelijk onderkomen wanneer je huis ontoegankelijk wordt met al die gereedschappen en materialen die je weg blokkeren.

Hulp

Sommige klussen kun je zelf overzien, hoewel wat meer handen nooit weg zijn. Trommel daarom vrienden, familieleden en je buren op! Is echter de expertise van een professional vereist? Neem dan een aannemer in de arm. Ga goed na wat je allemaal van deze persoon verwacht en verlangt. Zorg ook voor een persoonlijke klik en heldere afspraken; ga niet direct met de goedkoopste in zee maar met iemand die je kunt vertrouwen!

Afval

Struikelen over de puinresten van je klus is nooit een goed idee. Maar van telkens heen en weer rijden naar de milieustraat word je evenmin vrolijk! Daarom is een container huren je beste optie. Kies de bak uit voor de afvalstroom die je wilt verwerken en reserveer deze bij Regiocontainer. Onze chauffeurs komen de bak brengen, halen en tussentijds legen zodat je je volledig op het klussen kunt storten en het verwerken van je afval aan ons over mag laten!