Systeemwanden om de ruimte op te delen

Wanneer je een te grote ruimte hebt kan dat heel fijn zijn, maar ook zonde van de overbodige ruimte. Want soms weet je van gekkigheid niet meer wat je ermee kan doen. Dit kan heel makkelijk worden opgelost, namelijk met systeemwanden. Deze wanden zorgen voor een tweedeling van de ruimte. Is deze optie iets voor jou? En wat zijn alle mogelijkheden?

Verschillende varianten verkrijgbaar

De systeemwanden zijn in verschillende uitvoeringen. Er kan gevarieerd worden in kleur, materiaal en vormgeving. Daarnaast is het ook mogelijk om in de systeemwanden te werken met glas. De wanden zijn dus geheel naar smaak te leveren en plaatsen. Hierbij kan bijvoorbeeld ook gedacht worden aan de huisstijl van het bedrijf. Is de huisstijl veel met groen, kunnen er groene wanden geplaatst worden.

Handig voor kantoorpanden

Systeemwanden zijn uitermate geschikt voor kantoorpanden. Kantoorpanden zijn veelal grote ruimtes die zelf nog moeten worden ingedeeld. Dit gebeurd doorgaans met systeemwanden. Het voordeel hierbij is dat het bedrijf zelf kan bepalen waar de ruimtes zich bevinden en hoe groot ze moeten zijn.

Snel plaatsbaar

De wanden zijn prefab maatwerk, wat inhoudt dat de wanden van te voren op maat worden gemaakt. Wanneer deze wanden geplaatst worden is het enkel een kwestie van het bevestigen van de wanden. Dit scheelt een hoop tijd en bouwafval op de klus.

Geluidsisolerend

Wanneer je in een stilteruimte zit wil je niet gestoord worden door het geluid wat in de daarnaast gecreëerde ruimte wordt geproduceerd. De wanden zijn geluidsisolerend. Dit om een zo geluidsdicht mogelijke ruimte te creëren.

Strakke uitstraling

Al met al zijn systeemwanden de ideale uitkomst voor grote ruimtes die moeten worden opgedeeld. De wanden zijn geheel op smaak leverbaar en kunnen binnen no-time worden geplaatst. Tevens zijn ze geluidsisolerend, wat erg fijn is als je je collega’s, huisgenoten of kinderen zat bent.