Hulp nodig in de keuken?

Wil je graag je keuken een metamorfose geven? Dan is de vraag wat ga je doen? Een hele nieuwe keuken of een aantal onderdelen vervangen. Maakt niet uit welke optie je kiest. Je wilt natuurlijk wel dat alles goed gemonteerd wordt. De vakmannen van Willem Fikst ’t helpen je hier graag bij.

Slopen van je oude keuken

Je zult eerst je oude keuken eruit moeten slopen. Ben je van plan om dit zelf te doen ga dan vooral niet met grof geweld aan te slag. Zo kun je dingen beschadigen wat eigenlijk niet de bedoeling is. Zorg er eerst voor dat de hoofdkraan dicht is gedraaid en de elektriciteit ervan af is. Zet even kroonsteentjes op de elektriciteitsdraden, zodat je de schakelaar weer om kunt zetten zonder ongelukken. Heb je dit gedaan? Dan kun je je hele keuken uit elkaar slopen.

Plaatsen nieuwe keuken

Tijd voor het plaatsen van je nieuwe keuken! Dit is helaas niet voor iedereen even gemakkelijk. Er komen een aantal belangrijke dingen bij kijken. Je zult nauwkeurig te werk moeten gaan. Een specialist kan dit allemaal snel en gemakkelijk voor je doen. Zij hebben dit werk al zo vaak gedaan dat ze precies weten wat ze doen. Zij zorgen ervoor dat alles keurig op maat wordt gemaakt. Leidingen en stopcontacten moeten op de juiste plaats komen. Anders heb je al snel dat een onderdeel niet past. Dat kost tijd en geld. Als je deze klus overlaat aan een klusjesman weet je zeker dat alles waterpas is. Daarbij komt ook nog eens dat je garantie hebt als er iets mis gaat.

Renovatie

Maar een paar onderdelen van je keuken vervangen kan natuurlijk ook. Scheelt weer in de kosten. Je ziet vaak dat sommige dingen nog helemaal niet aan vervanging toe zijn. Dan is het gewoon zonde van je geld om een hele nieuwe keuken te laten plaatsen. De renovatie kan hem in allerlei dingen zitten. Nieuwe kastjes of misschien wel een nieuwe afzuiginstallatie.

Klusjesman inhuren?

Ben je zelf nou niet zo’n klusjesman of vrouw, huur dan gerust een specialist in. Die zorgt ervoor dat de renovatie of het plaatsen van je nieuwe keuken professioneel gedaan wordt. Dan ben je er in ieder geval zeker van dat alles goed en nauwkeurig afgewerkt is. Mocht je nog vragen hebben of wil je vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.