Gietvloer met verwarming

Een gietvloer is de laatste jaren erg populair geworden en dat heeft er ook toe geleid dat wij als vloeren bedrijf steeds meer vragen krijgen over de mogelijkheden. Veel mensen vragen zich bijvoorbeeld af of een combinatie met vloerverwarming ook mogelijk is.

Een gietvloer laten leggen

Een gietvloer aanleggen is op zicht zelf te doen, het nadeel is echter dat het een lange tidj kan duren voordat je weet hoe het precies moet, daarnaast heb je een hoop specialist gereedschap nodig waar je dus ook weer in moet investeren. Al met al ben je uiteindelijk veel tijd en alsnog veel geld kwijt. Inn de meeste gevallen is het daarom slimmer om het te laten doen door een echte expert, deze beschikt al over het juiste gereedschap en kan u gelijk helpen.

Denk aan vloerverwarming

Als je verwarming onder je vloercoating wil dan is dat slim om van te voren te bedenken. Een gietvloer is ideaal om hiermee te combineren maar achteraf is het helaas niet meer mogelijk. Laat u vooraf goed adviseren over de voor- en nadelen, vraag ook uw vloeren bedrijf naar extra kosten als u voor vloerverwarming kiest.

Een lokale specialist

Wanneer u hebt besloten om een gietvloer met verwarming aan te leggen dan kan het verstandig zijn om hier een specialist voor in te schakelen, die is ook vast in uw regio wel te vinden. Een gietvloer kunt u ook zelf aanbrengen maar om dat met verwarming te doen heeft u wel enige kennis nodig. Neem bijvoorbeeld eens contact op met een expert zoals Gietvloer Brugge, hier kunt u ook gelijk een vrijblijvende offerte opvragen, doe dit bij meerdere bedrijven om de juiste prijs te vinden.

 

art1