De 3 leukste vloerentrends van 2019

2019 staat alweer voor de deur. Elk jaar zijn er weer nieuwe woontrends, zo ook op het gebied van vloeren. Ga je bijna verhuizen? Of wil je je woonkamer eens een opknapbeurt geven? Begin dan altijd bij de vloer. De vloer trekt namelijk direct de aandacht als je een woning binnenkomt. Maar welke vloer moet je nemen? Er is namelijk zoveel keuze. Wij zetten de drie hipste vloeren van 2019 voor je op een rijtje.

De visgraat vloer

Als je regelmatig woonprogramma’s kijkt, is het je vast niet onopgemerkt gebleven dat de visgraat vloer helemaal hip is. Houten vloeren in een visgraat patroon was vroeger hét ding, maar helaas zijn deze daarna uit de mode geraakt. Maar we hebben goed nieuws, ze zijn nu namelijk weer helemaal in. De visgraat vloer is elegant en chique. Je kunt kiezen uit verschillende materialen en kleuren. Zo kun je voor een donkere laminaat visgraat vloer kiezen, maar ook een lichte gemaakt van PVC. Een visgraat patroon geeft je interieur ook direct een speelse uitstraling.

 

PVC vloeren

Ook PVC vloeren worden een echte trend in 2019. Een PVC vloer is nauwelijks te onderscheiden van een houten vloer en bied je erg veel voordelen. PVC vloeren zijn namelijk ijzersterk, waterafstotend en ook nog eens makkelijk te leggen. Het is dan ook niet gek dat deze vloer behoort tot een van de beststellers. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Kies voor een mooie lichte vloer of juist voor een donkere als je een warm interieur wilt creëren.

 

Gietvloeren

Gietvloeren blijven ook nog razend populair in 2019. Deze vloer geeft een strak en stoer effect en is perfect voor een modern interieur. Een gietvloer ziet er prachtig uit, maar is ook nog eens naadloos en makkelijk in onderhoud. Gietvloeren zijn niet alleen ideaal voor in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer of in de badkamer kun je prima een gietvloer laten leggen. Lijkt zo’n gietvloer jou wel wat? Er zijn erg veel bedrijven die online een gietvloer aanbieden. Maar wil je eerst toch nog wat meer weten over de verschillende voor- en nadelen? Kijk dan op gietvloer.pro en laat je inspireren.