U bent op zoek naar een gietvloer in Brugge?

In de regio Brugge zitten diverse leveranciers die u kunt bezoeken om een kijkje te nemen en die u graag adviseren. Het is echter wel van belang dat u uw eisen en wensen met betrekking tot de vloer inzichtelijk heeft. Aan de hand daarvan kunnen de adviseurs u te woord staan en u helpen bij het maken van een juiste keus. U heeft dus voldoende hulp als u een gietvloer Brugge wilt laten leggen.

Voor welke ruimtes bent u op zoek naar een gietvloer?

Een gietvloer werd in het verleden veel gebruikt in showrooms, kantoren of fabrieken. Heden ten dage worden de vloeren steeds meer in woningen gelegd omdat zij een stoer, maar toch warm en veelzijdig karakter hebben. Maar ook indien een gietvloer voor buiten zoekt kan dit worden gerealiseerd. Een woonbeton vloer heeft een tijdloos karakter en is heel gebruiksvriendelijk in het onderhoud en daarom ook zeer praktisch.

Onderhoud

Een gietvloer is zeer eenvoudig te onderhouden en kan op dezelfde manier als parket worden behandeld. Regelmatig stofzuigen en reinigen met zachte reinigingsmiddelen, daar anders de coating wordt aangetast. Een gietvloer is krasbestendig, vochtbestendig en dus altijd hygiƫnisch schoon. Een gietvloer kan daardoor in alle ruimtes worden gebruikt.

U kunt terecht bij speciaalzaken of bij bouwmarkten. Hier is heel veel keuze tentoongesteld en kunt u zich oriƫnteren op de vloer van uw dromen. Tevens kunt u daar een prijsaanvraag doen of meer informatie inwinnen voor uw eigen woonsituatie. De leverancier van gietvloeren staat u graag te woord en voorziet u van een passend advies.