Het huren van een opslagruimte

Als u ruimte te kort komt

Wanneer u een huis aan het bouwen bent, dan wilt u natuurlijk uw huidige woning verkopen. Komt er een koper met een goed bod, dan wilt u daarop ingaan. Het probleem is echter dat u uw woning op de afgesproken datum moet verlaten, ook al is uw nieuwe woning nog niet klaar. Als dat het geval is, dan zult u voor uw meubelen en dergelijke een goede opslagruimte moeten hebben. U kunt in dat geval een ruimte huren bij Self-storage. Deze methode om uw spullen op te slaan, is overgewaaid vanuit Amerika in de jaren negentig. Omdat deze manier om spullen tijdelijk op te slaan ideaal is, wordt er door veel particulieren en bedrijven gebruik van gemaakt. U betaalt naar gelang de grootte van de opslagruimte en de tijdsduur.

 

De kosten om spullen tijdelijk op te slaan

Wanneer u naar een goede mogelijkheid gaat kijken, zult u zeker gebruik maken van Self-storage. U kunt gemakkelijk en flexibel een opslagruimte huren voor € 20 per jaar voor een m2 voor een schrale stalling. Deze prijs kan oplopen wanneer u meer ruimte wil hebben. Ook de opslagplaats is belangrijk. Wanneer u vooraf goed bekijkt waar uw spullen wilt opbergen en wat de ruimte is die u nodig heeft, dan kunt u gemakkelijk de juiste prijs berekenen. U kunt ook beveiligde boxen huren met eventueel verwarming. Aan dit alles hangt natuurlijk een prijskaartje. Toch zijn de opslagruimte kosten best aantrekkelijk. Wanneer u er gebruik van maakt, dan weet u zeker dat uw spullen goed opgeborgen zijn.

 

Wat krijgt u bij Self-storage?

U kunt de grootte van de opslagruimte zelf bepalen. U heeft als klant een grote vrijheid, omdat er bij deze manier van opslagruimte huren ruime openingstijden gehanteerd worden. U kunt gemakkelijk bij uw spullen, zonder dat u gebruik hoeft te maken van de personen die de ruimte verhuren. Als klant krijgt u een eigen toegangscode met een sleutel. Wanneer u de ruimte niet meer nodig heeft, kunt u de sleutel inleveren en stopt de betaling.

 

Het huren van een garagebox

Wanneer u tijdelijk of voor een langere periode een garagebox wilt huren, is dat in veel steden mogelijk. Als u in Alkmaar woont, kunt u kijken naar de aanbiedingen voor een garagebox te huur Alkmaar. Er staan er waarschijnlijk meerdere op internet. Ook in zo’n garagebox zou u uw meubilair tijdelijk kunnen opslaan. Heeft u hem na een bepaalde periode niet meer nodig, dan kunt u hiervoor de huur opzeggen.